Axxair.hu

HOGYAN VÁGJUNK ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKET PONTOSAN, GYORSAN, TISZTÁN, SORJA NÉLKÜL?

Tudja, miért előnyösebb az orbitális vágó a rozsdamentes acélcsövekhez, vagy milyen előnyei vannak az orbitális csővágásnak? Itt található legalább 8 ok arra, miért válasszon orbitális vágót.

Több

ÍME 5 NYOMÓS ÉRV, HOGY MIÉRT ÉRDEMES AZ AUTOMATIZÁLT ORBITÁLIS AWI (TIG) HEGESZTÉS ESZKÖZEIBE FEKTETNIE

Az orbitális AWI (TIG) hegesztő automata alkalmazásának, vagyis a gépesítésnek elég gyakran az az oka, hogy nincs megfelelően képzett illetve kellő tapasztalattal bíró hegesztő a feladat elvégzésére. A kézi AWI hegesztés magas szintű szaktudást igényel a legjobb varratminőség elérése érdekében. A csövek kézi hegesztéséhez a megfelelő szakképesítés elsajátítása akár több hónapot is igénybe vehet, így a hatékonyság jelentősen csökkenhet. Ha a varratminőséggel szemben a termelékenységre helyeződik a hangsúly, épp a kellő tapasztalat és a szaktudás válik elsődleges szemponttá, amely hiányában nem érhető el a kívánt eredmény. Az automatizált orbitális hegesztőeljárások viszont kiváló megoldást jelentenek a kívánt varratminőség és termelékenység elérésére.

Több

AXXAIR – INNOVATÍV TECHNOLÓGIA AZ ORBITÁLIS CSŐMEGMUNKÁLÁS TERÉN

Az AXXAIR cég az orbitális gépek és berendezések egyik vezető gyártója és forgalmazója már 1997 óta. A világ egyik vezető márkája az orbitális csőmegmunkálás – az orbitális csővágás, élletörés, peremezés és az orbitális csőhegesztén terén.

Több

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatásaink: