Axxair.hu

Hegesztő napok 2020

Hegesztők és csőszerelők, hiányolják a műszaki kiállításokat és vásárokat? Szeretnének tanulni, lépést tartani a korral és a legújabb technológiákat használni? Vagy csak gyakorlati tapasztalatokat szeretnének cserélni? Ezért szervezünk Önöknek Hegesztő napokat Pozsonyban

Több

Mi az automatikus orbitális TIG hegesztés?

Az automatizálás célja a termelési folyamat hatékonyságának növelése, miközben a lehető legkevesebb hegesztési hibával és az emberi hatások kiküszöbölésével. Az orbitális hegesztést az 1960-as években fejlesztették ki, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi előírásoknak a repülőiparban, és különösen annak érdekében, hogy biztosítsák például a hidraulikus rendszerekben használt alkatrészek legtökéletesebb integritását.

Több

MIÉRT DÖNTSÖN A CSÖVEK TIG-HEGESZTÉSE MELLETT?

A TIG hegesztési eljárás számos előnnyel rendelkezik a csövek hegesztésekor: kompakt és vékony hegesztési kötés, teljes hegesztés és tiszta eljárás. A TIG orbitális csőhegesztés növeli a termelékenységet és a hatékonyságot.

Több

KÉZI TIG-HEGESZTÉS VS. AUTOMATIKUS TIG-HEGESZTÉS

Csövek kézi TIG-hegesztése vagy automatikus TIG-hegesztés? Ezt a kérdést számos vállalatnak fel kell tennie egy műhely vagy munkahely felszerelésekor.

Több

Hogyan segítenek az AXXAIR orbitális gépek az ant PROFITOOLS Kft. Forgalmazóinak megfelelni az ügyfélkövetelményeknek

Az ant PROFITOOLS Kft. az AXXAIR márka egyik hivatalos forgalmazója, és különböző innovatív termékeket és szolgáltatásokat szállít és nyújt három európai országban.

Több

HOGYAN VÁGJUNK ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKET PONTOSAN, GYORSAN, TISZTÁN, SORJA NÉLKÜL?

Tudja, miért előnyösebb az orbitális vágó a rozsdamentes acélcsövekhez, vagy milyen előnyei vannak az orbitális csővágásnak? Itt található legalább 8 ok arra, miért válasszon orbitális vágót.

Több

ÍME 5 NYOMÓS ÉRV, HOGY MIÉRT ÉRDEMES AZ AUTOMATIZÁLT ORBITÁLIS AWI (TIG) HEGESZTÉS ESZKÖZEIBE FEKTETNIE

Az orbitális AWI (TIG) hegesztő automata alkalmazásának, vagyis a gépesítésnek elég gyakran az az oka, hogy nincs megfelelően képzett illetve kellő tapasztalattal bíró hegesztő a feladat elvégzésére. A kézi AWI hegesztés magas szintű szaktudást igényel a legjobb varratminőség elérése érdekében. A csövek kézi hegesztéséhez a megfelelő szakképesítés elsajátítása akár több hónapot is igénybe vehet, így a hatékonyság jelentősen csökkenhet. Ha a varratminőséggel szemben a termelékenységre helyeződik a hangsúly, épp a kellő tapasztalat és a szaktudás válik elsődleges szemponttá, amely hiányában nem érhető el a kívánt eredmény. Az automatizált orbitális hegesztőeljárások viszont kiváló megoldást jelentenek a kívánt varratminőség és termelékenység elérésére.

Több

AXXAIR – INNOVATÍV TECHNOLÓGIA AZ ORBITÁLIS CSŐMEGMUNKÁLÁS TERÉN

Az AXXAIR cég az orbitális gépek és berendezések egyik vezető gyártója és forgalmazója már 1997 óta. A világ egyik vezető márkája az orbitális csőmegmunkálás – az orbitális csővágás, élletörés, peremezés és az orbitális csőhegesztén terén.

Több

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája