Axxair.hu

Az AXXAIR márkáról

AXXAIR – innovatív technológia az orbitális csőmegmunkálás terén

/ ORBITÁLIS CSŐVÁGÓ BERENDEZÉSEK / ORBITÁLIS ÉLLETÖRŐ BERENDEZÉSEK / ORBITÁLIS CSŐHEGESZTŐK / CSŐMEGMUNKÁLÓ SZERSZÁMOK ÉS SZERSZÁMGÉPEK


AZ AXXAIR MÁRKÁRÓL

Az AXXAIR cég az orbitális gépek és berendezések egyik vezető gyártója és forgalmazója már 1997 óta. A világ egyik vezető márkája az orbitális csőmegmunkálás – az orbitális csővágás, élletörés, peremezés és az orbitális csőhegesztén terén.

Innovatív technológia megoldásaival Európa-szerte elégedett vásárlók ezreinél járul hozzá a termelékenység és a munkafolyamatok minőségének növeléséhez a különféle anyagból (rozsdamentes acélból, titánból, szénacélból, duplex acélból, szuper duplex rozsdamentes acélból, Hastelloy nikkel ötvözetből vagy műanyagból) készült csövek megmunkálása során.

20 év tapasztalat és szakértelem az orbitális csőmegmunkálás terén

Cégünk fő profilja olyan innovatív csőmegmunkáló gépek és berendezések gyártása az orbitális csőmegmunkálás terén, melyek széleskörűen alkalmazhatók az élelmiszeripar, a vegyipar, az olajipar, a gyógyszeripar, vagy akár a félvezetőipar számos területén. Napról napra arra törekszünk, hogy a korszerű technológia megoldásokkal megalkotott és a folyamatosan bővülő terméksorok kínálata mellett minden igényt kielegítő szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

AXXAIR TERMÉKSOROK

Az Axxair orbitális csővágó berendezések használata pontos vágást és minőségi csőelőkészítést tesz lehetővé. Csővég kialakítása 3mm-es vastagságig. Kínálatunk között szerepel az orbitális leélező gépek széles választéka, melyek alkalmazása a precíz hegesztés előkészítésénél releváns jelentőséggel bír. Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Számos kiegészítő szolgáltatás közül választhatnak ügyfeleink: a megfelelő vágási és hegesztési paramatérek meghatározásától kezdve a megfelelő termék kiválasztásáig. A szaktanácsadáson kívül akár gépszerelők betanítását is vállaljuk annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott termékek kezelésének elsajátításával használatuk problémamentes és effektív munkavégzést eredményezzen.

CÉLUNK ÉS KÜLDETÉSÜNK

Ügyfeleink elvárásainak való maximális megfelelés, a folyamatosan változó igények kielégítése nálunk alapvető követelmény. A piac változó igényeihez alkalmazkodva kutatási, fejlesztési és formatervezési részlegünk nap mint nap új és innovatív termékek megálmodásán, valamint azok kivitelezésén dolgozik. Az AXXAIR márka egyedülálló és korszerű technológiai megoldásokat kínál az orbitális csőmegmunkálás terén. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartásra, amely leányvállalataink és kereskedelmi hálózatunk ügyfélszolgálatán keresztül valósul meg. Kiegészítő szolgáltatások teljes sorával állunk ügyfeleink rendelkezésére: termékminták bebiztosításával, termékbemutatók lebonyolításával, szaktanácsadással, iskolázásokkal és betanítással, vevőszolgálattal...stb.

ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK

MINŐSÉG - HATÉKONYSÁG - INNOVÁCIÓ

orbitalne-rezanie

PIACVEZETŐ A VILÁGON

Az Axxair cég vállalati stratégiája a folyamatos innovációkon alapul: egyrészt új termékek bevezetésén, másrészt a már meglévő gépek és berendezések minőségének és teljesítményének növelésén. Ez az innovációs erőfeszítés emelte az Axxair céget piacvezető szintre az orbitális csőmegmunkálás - az orbitális csővágás, az orbitális leélezés és az orbitális hegesztés terén. Mind az 5 kontinens piacán képviselteti magát - Franciaországban, Németországban, Dél-Kóreaban, Kínában és Amerikában működő fióktelepeinek és viszonteladók széles hálózatának köszönhetően.

produtky axxair

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In