Axxair.hu

ÍME 5 NYOMÓS ÉRV, HOGY MIÉRT ÉRDEMES AZ AUTOMATIZÁLT ORBITÁLIS A

ÍME 5 NYOMÓS ÉRV, HOGY MIÉRT ÉRDEMES AZ AUTOMATIZÁLT ORBITÁLIS AWI (TIG) HEGESZTÉS ESZKÖZEIBE FEKTETNIE A MUNKAERŐPIAC JELENLEGI PROBLÉMÁI A vállalatok számára je..

Olvass tovább

Mi a legjobb módszer a T elágazások kialakítására?

Összehasonlítottunk 3 módszert az elágazások kialakítására Ma már mindenki egyetért abban, hogy az iparágban az elsődleges cél a szó legtágabb értelmében vett ..

Olvass tovább

Csőszerelő gépek és szerszámok a Hungarotherm szakkiállításon

2023 Március 29. - Április 2., Hungexpo 4 év után 2023-ban újra találkozhatunk a Hungarotherm kiállításon! A standunkon megtalálhatók lesznek: RIDGID, HÜRNER, AXXAIR, EXACT, SNAPDRIL..

Olvass tovább

TAG Külső átmérő zárásos leélezőgép - Útmutató

A TAG külső átmérő zárásos leélezőgép rendkívül kedvelt a csőhálózat szerelők körében praktikusságának és sokoldalúságának köszönhetően. A kialakítás ideális szűk helyeken történő munkavégzéshez. A TA..

Olvass tovább

Mi az automatikus orbitális TIG hegesztés?

Mi az automatikus orbitális TIG hegesztés? Az orbitális hegesztést az 1960-as években fejlesztették ki, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi előírásoknak a repül..

Olvass tovább

Leghatékonyabb módja a rozsdamentes acél csövek vágásának a terepen

A rozsdamentes acélcsövek vágása általában nehéz és lassú munka, különösen, ha sarokcsiszolót használnak. A sarokcsiszoló nemcsak lassú és pontatlan, hane..

Olvass tovább

KÉZI TIG-HEGESZTÉS VS. AUTOMATIKUS TIG-HEGESZTÉS

KÉZI TIG-HEGESZTÉS VS. AUTOMATIKUS TIG-HEGESZTÉS Csövek kézi TIG-hegesztése vagy automatikus TIG-hegesztés? Ezt a kérdést számos vállalatnak fel kell tennie egy m..

Olvass tovább

Csőkihúzás és a kötés megoldásainak módjai

Csőkihúzás T-Drill metódussal A T-elágazások kialakításának metódusa T-idomok nélkül a 70-es évekre nyúlik vissza. A gondolat, hogy a csöveken gyorsabban és költséghatéko..

Olvass tovább

Hogyan használjunk két hegesztőfejet egy forrásból?

Hogyan használjunk két hegesztőfejet egy forrásból? Sorozatgyártással foglalkozik és optimalizálni szeretné hegesztési műveleteinek ciklusidejét, hogy hatékonyabb..

Olvass tovább

4 alkalmazási módja a nyílt hegesztőfejeknek

4 alkalmazási módja a nyílt fejeknek A nyitott hegesztőfejek képesek különböző átmérőjű és falvastagságú csövek hegesztésére. A pénzügyi szempontokon kívül azonba..

Olvass tovább

Miért döntsön a csövek tig-hegesztése mellett?

MIÉRT DÖNTSÖN A CSÖVEK TIG-HEGESZTÉSE MELLETT? A TIG hegesztési eljárás számos előnnyel rendelkezik a csövek hegesztésekor: kompakt és vékony hegesztési kötés, te..

Olvass tovább

AXXAIR Bemutató napok

AXXAIR Bemutató napok 5.3.- 5.7. Készen áll?! Technológiai csőszereléssel foglalkozik és szeretné egy magasabb szintre emelni foglalkozását? Már rendelkezik orbitális gépekkel, viszont szeretné ki..

Olvass tovább

Hegesztő napok 2020

2020. Június 22–26. Pozsony Hegesztők és csőszerelők, hiányolják a műszaki kiállításokat és vásárokat? Szeretnének tanulni, lépést tartani a korral és a legújabb technológiákat használni? Vagy csak..

Olvass tovább

Miért döntöttünk az Axxair mellett?

Hogyan segítenek az AXXAIR orbitális gépek az ant PROFITOOLS Kft. Forgalmazóinak megfelelni az ügyfélkövetelményeknek Az alábbiakban egy cikk fordítását közöljük,..

Olvass tovább

HOGYAN VÁGJUNK ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKET PONTOSAN, GYORSAN, TISZ

HOGYAN VÁGJUNK ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKET PONTOSAN, GYORSAN, TISZTÁN, SORJA NÉLKÜL? Tudja, miért előnyösebb az orbitális vágó a rozsdamentes acélcsövekhez, vagy mi..

Olvass tovább

Az AXXAIR márkáról

AXXAIR – innovatív technológia az orbitális csőmegmunkálás terén / ORBITÁLIS CSŐVÁGÓ BERENDEZÉSEK / ORBITÁLIS ÉLLETÖRŐ BERENDEZÉSEK / ORBITÁLIS CSŐHEGESZTŐK / CSŐMEGMUNKÁLÓ SZERSZÁMOK ÉS SZERSZÁ..

Olvass tovább

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In