Axxair.hu


Miért döntöttünk az Axxair mellett?

Hogyan segítenek az AXXAIR orbitális gépek az ant PROFITOOLS Kft. Forgalmazóinak megfelelni az ügyfélkövetelményeknek


Az alábbiakban egy cikk fordítását közöljük, melyet az ant PROFITOOLS Kft-ról az AXXAIR orbitális hegesztőgépek gyártója írt, és az eredeti ITT megtalálható.

Az ant PROFITOOLS Kft. az AXXAIR márka egyik hivatalos forgalmazója, és különböző innovatív termékeket és szolgáltatásokat szállít és nyújt három európai országban.

Amikor meglátogatták az AXXAIR franciaországi székhelyét műszaki képzés céljából, lehetőségünk volt beszélgetni az ant PROFITOOLS Kft. igazgatójával Danielel és Jurajjal a kereskedelmi menedzserrel. A találkozó témája a társaságaink közötti partnerség és közös értékeink voltak.

Az ant dns-e: mindig új és innovatív megoldásokat keresni

Az ant PROFITOOLS Kft. egy kereskedelmi társaság, amely neves nemzetközi márkák termékeit terjeszti Szlovákiában, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban. A cég a víz-gáz-fűtés területén a professzionális cső- és vízvezeték szerelő szerszámok piacvezetője, valamint műanyag csövek és műanyagokat hegesztő gépeket is terjeszt.

A cég alapötlete mindig is az volt, hogy valami újat és innovatívat adjon az ügyfeleinek, hogy elősegítsék a gyártási folyamat fejlesztését. Ez egy olyan stratégia, amely segít az ügyfeleknek egy lépéssel mindig megelőzni a konkurenciát.

Több mint 20 éves tapasztalattal a professzionális eszközök forgalmazásában, az ant PROFITOOLS Kft. mindig új és innovatív termékvonalakat keres, hogy új technológiákat biztosítson ügyfeleinek, akik folyamatosan keresik az egyedi megoldásokat.

AXXAIR – a megoldás megtalálása és a partnerség kezdete

Az elvárásoknak való megfelelést segítő új termékek keresésekor Juraj és Daniel számos nemzetközi kiállításon járt. Olyan termékeket kerestek, amelyek leginkább megfelelnek stratégiájuknak.

Az AXXAIR orbitális fűrészei már megjelentek a szlovák, a magyar és a cseh piacon, így Daniel és Juraj már hallottak a francia gyártóról és gépeiről.

Az AXXAIR és az ant először 2016-ban a nemzetközi "Tube" kiállításon találkoztak. A vállalatok 2017-ben kezdték meg az együttműködést.

Milyen problémákkal szembesültek az ant ügyfeli? Miért döntött az ant az AXXAIR-ral való együttműködés mellett?

A többi ipari vállalathoz hasonlóan az ant vásárlói is szigorúbb előírásokkal szembesülnek. Az új projektek olyan gépek keresésére kényszerítik őket, amelyek biztosítják a pontos csőmegmunkálást. Azok a szerszámok és felszerelések, amelyeket ezek a vállalatok mostanáig használtak, nem voltak elegendőek a feladat elvégzéséhez.

Főképp a technológia volt az, amely meggyőzte az ant kft.-t az AXXAIR-vel való együttműködésről. A termékválaszték kibővítésével a vállalat képes volt megfelelni azon követelményeknek, amelyeket nem tudott teljesíteni a korábbi gyártók ajánlatával.

Az együttműködés célja nemcsak a meglévő üzleti kapcsolatok megerősítése és bővítése volt, hanem az ügyfélkör bővítése és új piacok felfedezése is.

A szlovák, magyar és a cseh ügyfelek visszajelzései az AXXAIR-nek bizonyítják, hogy nagyra értékelik az új és innovatív technológiákat, valamint azt a tényt, hogy a gépek könnyen kezelhetők, és lehetővé teszik a csövek legjobb előkészítését és hegesztését.

De ... az ant tudja, hogy önmagában a gépek értékesítése nem elegendő. Az ügyfelek többet akarnak: minőségi szolgáltatást és biztonságot keresnek.

SZOLGÁLTATÁSOK - FONTOS ÉS KÖZÖS ÉRTÉK

"Nemcsak a gépekről, hanem a szolgáltatásokról is szól." - mondja Juraj. Annak ellenére, hogy az ant három különböző országban működik, mindig ugyanazokat az elveket tartják fontosnak: a szolgáltatás és a hosszú távú kapcsolat.

Az ügyfelek számára nyújtott hatékony és jövedelmező megoldások mellett az ant a gépek és szerszámok teljes választékára vonatkozó szolgáltatásokat kínál az ügyfelek számára. "A jó kapcsolatoknak köszönhetően több mint 2000 állandó üzleti partnerünk van."

És az ügyfelek értékelik ezt az erőfeszítést: "Jó személyes feltételek, tanácsadás, vendégszeretet és jó árak" magyarázza az ügyfelek lojalitását.

Az AXXAIR és az ant PROFITOOLS Kft. hasonlóan viszonyulnak a kereskedelemhez. Mindkét vállalat tudja, hogy nem csak az értékesítés utáni szolgáltatások számítanak. A gépek demonstrálása és tanácsadás a folyamat része: az ügyfeleknek tudniuk kell, mit tudnak gépeik!

ANT PROFITOOLS KFT. - Az AXXAIR ORBITÁLIS MEGOLDÁSOK EXKLUZÍV FORGALMAZÓJA

Az AXXAIR foglalkozik a partnereivel. A francia gyártó számára fontos, hogy valódi partnerséget alakítson ki a forgalmazókkal. Az AXXAIR világszerte több mint 40 forgalmazóval rendelkezik.

Az ant PROFITOOLS Kft. az egyik ilyen forgalmazó. A társaság különféle demonstrációs gépekkel rendelkezik, és olyan kiállításokon vesz részt, mint például az MSV Brünben, hogy eljuttassák a gépeket a potenciális ügyfelekhez. 2019-ben részt vesznek a szlovákiai Aquatherm Nitra kiállításon, és Magyarországon a Hungarotherm és a Mach tech kiállításokon is.

Az AXXAIR számára fontos, hogy támogassa őket a kereskedelemben és a szolgáltatások terén.

„Az AXXAIR jó és gyors támogatására támaszkodhatunk mind műszaki, mind üzleti területeken. Minden alkalommal, amikor Franciaországba érkezünk, partnereink jól gondoskodnak rólunk, nagy megtiszteltetés számomra, hogy az AXXAIR csoport tagjai lehetünk."

„Az AXXAIR nevében megköszönjük Danielnek és Jurajnak az interjút. Büszkék vagyunk arra, hogy egyike vagyunk az Önök állandó üzleti partnereinek. "AXXAIR, 2018.

Lásd az eredeti cikket az AXXAIR oldalán angolul.

Tekintsen meg olyan gépeket és megoldásokat, amelyeket az ant PROFITOOLS Kft. az AXXAIR gyártóval együttműködve kínál.ant-axxair
ant-axxair
ant-axxair

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája